Clasele V – VIII

5
36488

Pentru a afla mai multe detalii despre cursul dorit, click pe acesta.

IN ATENTIA ELEVILOR INSCRISI LA CURSUL GRATUIT DE INOT

VA RUGAM SA PARCURGETI CU ATENTIE INFORMATIILE DE MAI JOS!

CURSANTII SUNT OBLIGATI SA SE PREZINTE LA PRIMA SEDINTA CU ADEVERINTA MEDICALA“APT PENTRU EFORT FIZIC”SI AVIZUL EPIDEMIOLOGIC”CLINIC SANATOS” ELIBERATE DE MEDICUL DE FAMILIE

LA PRIMA SEDINTA DE ASEMENEA CURSANTII AU OBLIGATIA DE A SE PREZENTA CU ECHIPAMENT OBLIGATORIU:

–       COSTUM DE BAIE

–       PAPUCI DE BAIE

–       CASCA DE INOT

–       PROSOP

 

ADRESA LOCATII

BAZIN OLIMPIA

CaleaVitan, Nr. 176-204
Sector 3 (zona Stadionul Olimpia)

BAZIN DANTE ALIGHERI

AleeaFuiorului, Nr. 9
Sector 3 (zona parcului IOR)

5 COMENTARII

 1. Bună ziua! Pe copilul meu Radulescu Alexandru Ionut clasa a VI a , școala nr 143 nu l am găsit în nici o grupa . Va rog sa îmi comunicați dumneavoastră dacă e înscris ca eu m am uitat de 6 ori și nu l am văzut. Mulțumesc! Adresa de e-mail nu o mai folosesc, dacă se poate mesaj pe telefon sau watsapp va rog: 0720078298. Marilena Baroiu. Mulțumesc mult!

 2. Buna ziua,
  Nu regasesc in liste numele copilului meu care era inscris la pozitia 10 din grupa 65, clasa 5-a, sc.116, avansat, Banciu Vlad Cristian. Rog informatii!
  Multumesc!
  Banciu Cristian
  0744267173

 3. Buna seara,
  pe fiul meu TOMA ANDREI CRISTIAN l-am inscris la program PROEDUS -cursul de INOT- nivel MEDIU, fiind repartizat de catre dvs. in cadrul acestui program PROEDUSla Scoala gimimnaziala nr.195( Bazinul Hamburg), participând la cursurile din datele de 22,01,2018, 29,01,2018.

  In data de 28,01,2018 ni s-aspus sa verificam saite-ul PROEDUS sa vedem unde va fi repartizat pentru urmatoarele sedinte, dar ne-am uitat in aceasta seara si nu mai figureaza pe nici o lista la nici un bazin.

  Va rog sa ne spuneti ce solutie gasiti pentru a nu fi dezamagit un copil, nu stiti prin ce stare a trecut in aceasta seara, nu-i pot explica de ce a fost eliminat.In cest proiect va rog sa va ganditi ca va jucati cu asteptarile si emotiile copiilor. Vreau sa cred ca a fost doar o eroare si ca se va repara.
  Daca puteti sa ne dati un raspuns urgent pe adresa de e-mail bradut_t@yahoo.co tel 0742566034- TOMA BRADUT, noi ne prezentam dimineata acolo unde va fi repartizat.Stam in zona Potcoava langa sc. gim. 199.

 4. Buna seara. Va intereseaza organizarea unor cursuri de stiinte aplicate pt copiii din clasele VI-XII? Baza materiala pentru primele 5-10 cursuri o am deja, insa daca va exista interes, pe viitor va trebui asigurata din surse externe. Cursurile, aplicatiile si experimentele sunt in special din domeniul fizicii si al chimiei aplicate, plus cateva experimente de biologie. Daca va intereseaza mai multe despre aceasta activitate, poate ne putem vedea inainte. Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here