Cursuri Gratuite de Formare pentru Elevii Bucureşteni

Pentru elevii bucureşteni implicaţi în activităţile extraşcolare şi doritori de noi informaţii, anul a început în forţă. Pe data de 10 ianuarie 2015, au început cursurile gratuite de formare organizate de Primăria Municipiului Bucureşti prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret- PROEDUS. Pentru al doilea an consecutiv, PROEDUS dă ocazia elevilor din Municipiu să îşi extindă aria de cunoştinţe şi să înveţe într-un mediu diferit, faţă de cel întâlnit in şcoală.

Peste 11.000 de elevi s-au înscris la cursurile de anul acesta. Elevii au avut de unde alege, cursurile de formare desfasurandu-se pe mai multe domenii. Pentru clasele V-VIII, PROEDUS a pus la dispoziţia elevilor cursuri de formare pentru limbi străine : engleză, italiană , spaniolă, germană ,franceză şi chineză. De asemenea, aceştia au putut opta să-şi exerseze aptitudinile de înnotatori, dar şi talentul pe gheaţă, in cadrul cursului de patinaj. Elevii de liceu au avut de ales intre cursuri în domeniul Managementului, precum Managementul de proiect şi Leadership sau Managementul de afaceri. Dar si domenii precum cel Artistic, Televiziune, Dans Sportiv şi Actorie. Liceeni au putut să se cunosca mai bine la cursul de Dezvoltare Personală sau să înveţe mai multe despre democraţie in cadrul orei de Educaţie Democratică. Pentru cei ce au vrut să participe la cursurile de formare sportivă au putut opta pentru cursul de Arte Marţiale.

Cursurile au început in data de 10 ianuarie 2015 şi s-au finalizat pe 30 aprilie 2015 cu un test, care să confirme cunoştinţele dobândite. Acestea s-au desfăşurat în fiecare weekend, timp de 10 săptămâni, în diferite licee din Bucureşti. Pentru a primi Diploma de Merit la sfârşitul cursului, elevii participanţi trebuiau să aibă maximum o absenţa. Altfel, cei care nu s-au conformat acestei conditii au intrat in posesia unei Diplome de Participare. În funcţie de rezultatele obtinute in urma testului final, PROEDUS a premiat primii 55% din elevii cu cel mai bun punctaj.

 

Email de contact pentru cursuri: educatiepmb@yahoo.com

Email de contact pentru inscrierile in tabara: taberepmb@yahoo.com

In conformitate cu regulamentul de organizare si desfasurare a cursurilor gratuite de formare pentru elevii bucuresteni, initiate si derulate de PROEDUS PMB, structura grupelor, programul cursurilor pe zile si pe ore, precum si locatiile nu pot fi modificate.

Cursurile PROEDUS PMB reprezinta o activitate extrascolara optionala, fiecare elev asumandu-si prin formularul de inscriere respectarea regulamentului de desfasurare a acestor cursuri de pregatire.

Graficul sedintelor de pregatire este urmatorul: 18/19 ianuarie, 25/26 ianuarie, 1/2 februarie, 15/16 februarie, 22/23 februarie, 1/2 martie, 8/9 martie, 15/16 martie, 22/23 martie, 29/30 martie, 5/6 aprilie 2014 – evaluarea finala.

La finalul celor 10 sedinte de formare se va proceda la evaluarea cursantilor cu cel mult o absenta, din materia predata la curs, in vederea departajarii elevilor pentru incadrarea in numarul de locuri alocate in tabara de vara a anului 2014.

Ziua saptamanii, ora, locatia si grupa raman neschimbate pe durata tuturor celor 10 sedinte de pregatire.

Apreciem implicarea si sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, ca partener in derularea acestui proiect.

Va multumim pentru participare si pentru intelegere!

REZULTATE EVALUARE FINALA ACTORIE
REZULTATE EVALUARE FINALA ARTE MARTIALE
REZULTATE EVALUARE FINALA MANAGEMENT DE AFACERI
REZULTATE EVALUARE FINALA MANAGEMENT DE PROIECT SI LEADERSHIP
REZULTATE EVALUARE FINALA ARTA FOTOGRAFICA
REZULTATE EVALUARE FINALA DANS SPORTIV
REZULTATE EVALUARE FINALA WEB DESIGN
REZULTATE EVALUARE FINALA TELEVIZIUNE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here