Gala Sportului Școlar Bucureștean 2018 – ediția a-II- a

4
3470

Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS, a premiat în cadrul evenimentului „Gala Sportului Școlar Bucureștean, ediția a-II-a, pentru clasele V-XII”, campionii sportivi naționali și internaționali,care au obţinut locurile I,II şi III la competiţiile naţionale, europene și mondiale de-a lungul anului școlar 2016 – 2017.

În semn de apreciere pentru efortul, determinarea şi perseverenţa lor, elevii au fost premiați cu diplome, bani, dar și tabere la mare, pe litoralul românesc și pe cel grecesc.
Felicitări tuturor elevilor premiați!

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.

4 COMENTARII

  1. Buna ziua, mă numesc Stanescu Doina, sunt prof.diriginte la clasa a 11-a A în CN Gh. Șincai: as putea sa ajut pe olimpicele de la clasa mea să meargă în tabăra, alături de alte premiante din clasa? Mulțumesc: nr meu de telefon este 0730123447

  2. De ce elevii cu locul 2 la naționale și care s-au calificat la mondiale nu au fost premiați.Au mâncat orez cu legume prin tari straine, apoi au intrat pe teren. Oare iei nu merita???

  3. Buna seara!Diplomele de la Balcaniada se premiaza?Si daca diplomele din martie 2016,care nu au ajuns la Proedus ,din motive necunoscute ,se pot depune din nou pt premiere?Copilul nu a fost anuntat.Va rog frumos sa ma ajutati sa rezolva aceasta problema.Va multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here