În data de 20.06. 2017, Palatul Naţional al Copiilor a fost gazda ceremoniei de premiere intitulată “Gala Tinerilor Artiști ai claselor V – XII”. Aceste eveniment a fost organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS, ca o înaltă formă de recunoaştere a eforturilor, perseverenţei, talentului şi rezultatelor excepţionale înregistrate de elevii bucureşteni ai claselor V-XII, în cadrul concursurilor naţionale şi internaţionale în diferite domenii artistice.
Elevii bucureşteni care au obţinut locurile I, II sau III la diversele concursuri, festivaluri sau olimpiade artistice, recunoscute de către Ministerul Educației Naţionale au primit din partea Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS, diplome de excelenţă şi premii, în semn de susţinere şi recunoaştere a efortulurilor elevilor bucureşteni.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua,
    La Gala tinerilor artiști din 14.06.am înscris fata la tabăra din Costinești incepand cu 10.07. Ulterior ni s-a spus că nu se regăsește in lista și nu e premiata. Numele copilului este El Khader Popa Sara. Mi s-a spus că se vor face verificări dar încă nu am primit un răspuns. Vă rog să îmi spuneți ce trebuie să fac :a fost regasita in liste sau trebuie să ne recuperam banii plătiți pentru transport? Aștept răspuns urgent ținând cont ca mai sunt câteva zile până la data plecării.
    Va mulțumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here