UPDATE!

S-au afisat pozele din cadrul evenimentului „Hai sa descoperim 2018”

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.

Primăria Municipiului București prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, organizează în perioada 6 – 7 octombrie proiectul “Hai să descoperim!”, ce se va desfășura în Parcul Izvor, între orele 10:30 – 20:30.

“Hai să descoperim!” este un festival care își propune să încurajeze curiozitatea publicului larg și, în special, a copiilor, prin descoperirea lumii care ne înconjoară!

În cadrul evenimentului, în spațiile special amenajate pentru  pitici, într-un decor fascinant, copiii vor avea ocazia să călătorească în timp și în spațiu, într-o incursiune de la începutul Universului până în zilele noastre și din centrul Pâmântului până la stele. Piticii vor putea realiza singuri, sub atenta supraveghere a îndrumătorilor, creații inspirate din întreaga istorie a științei, de la planșe cu Sistemul Solar până la artă digitală creată într-un spațiu 3D!

Vă așteptăm să vă bucurați timp de 2 zile, de tainele Universului care ni se vor deschide filă cu filă în cea mai fermecătoare poveste și în care vom putea înțelege lumea minunată a științelor și vom deveni “mici cercetători” învățând cum funcționează lucrurile care fac parte din viața noastră de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here