Înscrieri Cursuri de Formare

Pentru al treilea an consecutiv, Primăria Municipiului Bucuresti, prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret –PROEDUS, oferă ocazia elevilor din capitala să participe la cursuri de formare în diferite domenii, pentru a-şi largi aria de cunoştinţe.

Înscrierile la cursuri au avut loc în luna octombrie, după cum urmează: pe 17,18 octombrie au fost înscrierile la Stagiile Gratuite de Pregătire Sportivă, iar pe data de 24,25 octombrie şi de 31 octomrie -1 noiembrie au fost înscrierile pentru Cursurile Gratuite de Formare pentru elevii bucureşteni.

Pentru Stagiile Gratuite de Pregătire Sportivă, elevii claselor V-VIII din capitală s-au putut înscrie la Academia Sportului, situată în cadrul complexului sportiv “Lia Manoliu” .Părinţii, alături de copii, au putut opta pentru următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Basket, Tenis de Câmp. De-a lungul celor două zile, la Stagiile de Pregătire Sportivă au fost înscrişi aproximativ 400 de elevi.

Pentru Cursurile Gratuite de Formare , elevii de gimnaziu din Bucureşti s-au înscris la Liceul Teoretic Miguel de Cervantes pe dată de 31 octombrie şi 1 noiembrie 2015. Opţiunile, pentru elevii de clasele V-VIII, au fost cursuri de formare pentru: Lb. Engleză, Lb. Germană, Lb.Franceză, Lb. Spaniolă, Lb. Italiană, Lb. Chineză şi Înot. În acest weekend s-au înscris peste 2000 de elevi.

Pentru Cursurile Gratuite de Formare pentru liceeni, înscrierile au avut loc pe dată de 17-18 noiembrie, în cadrul Liceului Teoretic Miguel de Cervantes. Opţiunile pentru clasele IX-XII au fost următoarele : Management de Proiect şi Leadership, Dezvoltare Personală, Managementul Afacerilor, Televiziune, Dans şi Actorie. În acest weekend s-au înscris în jur de 1000 de elevi de liceu.

Grupele au fost afişate pe www.educatiepmb.ro, începând cu dată de 28 decembrie 2015, iar Stagiile de Pregătire Sportivă, cât şi Cursurile Gratuite de Formare vor începe din luna ianuarie 2016.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here