PROEDUS HIGH SCHOOL FOOTBALL LEAGUE – 2018

0
501

Cea mai mare competiție fotbalistică în rândul liceenilor bucureșteni!

Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București, organizează cea mai mare competiție sportivă din Capitală, PROEDUS HIGH SCHOOL FOOTBALL LEAGUE – 2018.

Cei care doresc să participe la eveniment să înceapă pregătirea. Toate detaliile despre eveniment vor fi transmise din timp pe site-ul www.proedus.ro și pe facebook-ul PROEDUS.

Evenimentul fotbalistic, de cea mai înaltă calitate, va demara în martie 2018 și își propune să sporească șansele adolescenților de a se face remarcați, să descopere noi talente în fotbal, care să formeze viitoarea elită a fotbalului românesc.

Este pentru a doua oară când liceenii au ocazia să participe la o Ligă a Campionilor organizată special pentru ei și, în același timp, să devină marii jucători de mâine.

Timp de 3 luni, în cadrul a 11 etape, 12 echipe vor juca fotbal pe teren sintetic de 6 vs 6.

SPONSORII care doresc să susțină acest eveniment ne pot contacta pe adresa de email sportpmb@yahoo.com

Viitorul fotbalului se bazează pe tine! Fii alături de noi pentru a descoperi talente noi și pentru a le oferi șansa de a face performanță în fotbal.

Sponsorii vor beneficia de:

  • bannere și rollup-uri afișate pe teren, pe toată durata competiției
  • promovare pe site-ul www.proedus.ro
  • menționarea lor în cadrul tuturor comunicatelor de presă, care promovează evenimentul
  • promovarea lor pe afișele şi flyerele care mediatizează competiţia în toate liceele din Capitală, dar și în cadrul altor evenimente organizate de PROEDUS pentru adolescenți.

Evenimentul se va desfăşura în perioada martie 2018 – iunie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here