Scoala Altfel 2017

0
1558

Pentru încurajarea și stimularea învațământului non-formal din cadrul Săptamânii „Școala Altfel- Să știi mai multe, să fii mai bun”, desfășurat în perioada 15 – 19 mai 2017, în cadrul Parteneriatului Civic pentru Educație CIVITAS, PROEDUS organizează o serie de proiecte pentru elevii bucureșteni:

– „Bucureștiul prin Ochii Tăi” – turul Bucureștiului se adresează claselor V – VIII din București. Înscrierile se fac până în data de 08 mai 2017 pe adresa de e-mail: educatiepmb@yahoo.com. În conținutul mesajului trebuie menționat numele complet al unității de învățământ, nume și număr de telefon profesor însoțitor și lista cu 50 de participanți (elevi si cadre didactice).

Descarca regulament

 

– „Paradisul Animalelor” – vizite la Grădina Zoologică ce se adresează preșcolarilor și claselor 0 – IV din București. Înscrierile se fac până în data de 08 mai 2017 pe adresa de e-mail: organizarepmb@yahoo.com. În conținutul mesajului trebuie menționat numele complet al unității de învățământ, nume și număr de telefon profesor însoțitor și lista cu 50 de participanți (elevi si cadre didactice).

Descarca regulament

 

– „Pauza de Cultură” – vizionarea unor piese de teatru la Teatrul National București și/sau Teatrul de Comedie adresat elevilor claselor IX – XII din București. Înscrierile se fac până în data de 08 mai 2017 pe adresa de e-mail: civitasbucuresti@gmail.com. În care se vor menționa: nume și număr de telefon profesor însoțitor, unitatea de învățământ (nume complet) și lista cu elevii participanți

Descarca regulament

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here