Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS intenționează în perioada 22-25 noiembrie 2018 organizarea unui stagiu la munte cu numele Stagiu București – Capitala Educației.

Scopul acestui stagiu este de a aduna practicieni ai educației non-formale, experți în educație și lucrători de tineret din Municipiul București, în vederea creșterii gradului de conștientizare a actorilor educaționali și a rolului acestora asupra procesului de învățare pe tot parcursul vieții precum și în vederea identificării, dezvoltării și adaptării de noi metode de educație non-formală, la specificul elevilor bucureșteni.

Totodată, ne dorim ca prin analiza raportului reieșit în urma proiectului București – Capitala Educației să identificăm noi metode care să răspundă nevoilor elevilor bucureșteni și a profesorilor, vis-à-vis de utilizarea la clasă a educației non-formale. Finalitatea proiectului se va cuantifica în realizarea unei broșuri/a unui manual de tehnici și metode de educație non-formală, atât în format online cât și în format tipărit.

Perioada de înscriere 08.11.2018 – 17.11.2018

Comunicare rezultate 19.11.2018.

Eligibile pentru participarea în stagiu sunt practicieni/traineri ai educației non-formale, experți în educație și lucrători de tineret care lucrează cu grupuri țintă formate din elevi bucureșteni. Stagiul se va desfășura pe perioada 22-25 noiembrie 2018, participarea fiind obligatorie pe toată perioada de desfășurare.

Pentru completarea formularului de inscriere, click aici: https://form.jotformeu.com/82892284657371

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here