Visual Art – UNDERval 2018

2
5313

Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, organizează festivalul de cultură urbană și al artelor vizuale, “Visual Art – UNDERval”. Festivalul Visual Art – UNDERval promovează arta vizuală și cea underground, implicarea în activități socio-educative, într-un spațiu organizat, la care vor lua parte unii dintre cei mai buni sportivi urbani din România.
SKATEBOARDING, ROLE, BMX, MUZICA RAP, dar și STREET DANCE şi GRAFFITI, sunt doar câteva dintre surprizele pe care le-am pregătit în acest an.
Pe 23 și 24 iunie, în intervalul orar 10:00 – 22:00, experţi în arta desenului stradal şi graffiti vor avea oportunitatea să se exprime creativ pe baza unei teme predefinite, iar participanții vor avea ocazia să își exprime talentul cu ajutorul inovațiilor vizuale de ultimă oră din domeniu prin workshop-urile destinate acestora. Astfel, cei prezenți vor putea lua parte la ateliere de: Artă Decorativă, Desen 3D și Cabină foto.
Reprezentațiile riderilor pro vor dovedi cum se execută cu stil cele mai complicate trick-uri de sport extrem, pe o rampă special amenajată.
Invitați de renume din Europa vor susține workshop-uri de dans, precum: HIP-HOP, VOGUE, WAACKING, HOUSE, BREAKDANCE, LOCKING și DANCEHALL. Vor avea loc ateliere, dar și concursuri de dans la care sunteți invitați să participați și de ce nu, să plecați acasă cu un premiu special.
Nu i-am uitat nici pe iubitorii muzicii! Pe scenă vor urca unii dintre cei mai apreciați artiști precum:Lino Golden, El Nino, Macanache, Gojira & Planet H, Șatra B.E.N.Z, Fantome, DJ. Pascal, DJ. Optick, DJ. Adrian Eftimie, DJ. Rosario Internullo.
Program eveniment:10:00 – 22:00 / Parcul Tineretului/ 23 – 24 iunie 2018 ->>intrarea este liberă.
Vă așteptăm în număr cât mai mare cu bicicletele, rolele, skate-urile, trotinetele, dar și cu multă creativitate pentru a lua parte la unul dintre cele mai apreciate festivaluri visual – underground din București.

Pentru a descarca galeria foto completa a evenimentului, va rugam, apasati butonul de mai jos.

2 COMENTARII

 1. Bună seara,

  Va scriu cu o foarte mare dezamăgire legata de festivalul Underval, la care am fost aseară.
  Deși lăudabilă ideea și oportunitatea unui astfel de eveniment, am constatat cu stupoare ca principalul public, tinerii, în foarte mare parte minori, au asistat la scene muzicale în care cuvinte ca „bricheta”, „bereta” și „pula” (da, am decis sa îl scriu fără caractere speciale deoarece, din moment ce o instituție care are in denumire cuvântul „Educație” a permis asa ceva, cu suportul Primăriei Capitalei, nu pot decât sa ma aștept ca în scurt timp sa îl vad scris pe tabla din clasa copilului meu).
  De asemenea, am văzut cum minorii umblau nestingheriți cu țigări și alcool. Nu doar ca acest lucru este ilegal și consider ca dumneavoastră ca organizator trebuia sa va asigurați ca aceste fapte reprobabile sa nu se întâmple, dar, cu atât mai mult cu cât sunteti o organizație ce susțineți Educația trebuia sa aveți în vedere crearea și păstrarea unei atmosfere în deplina concordanta cu numele cu care va mândriți.

  Ma aștept din partea dumneavoastră sa ieșiți public și sa cereți scuze tuturor participanților pentru aceste deficiente și sa luați toate masurile ca acestea sa nu se mai întâmple la următorul eveniment.

  Cu stima,
  Un părinte dezamăgit.

 2. felicitări ptr organizare
  elevii minori u tigari si alte le
  sa fie supravegheați de părinți
  ptr a nu compromite o acțiune atit de frumoasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here