Ambasada Regatului Spaniei în România.

 

Elevii Liceului Bilingv „Miguel de Cervantes” au creat ornamentele cu care au decorat bradul reprezentativ Regatului Spaniei. Fiecare ornament a fost așezat cu măiestrie și pricepere utilizând culorile specifice drapelului.

 

Printre obiceiuri, spaniolii obișnuiesc în preajma Crăciunului șă decoreze marile piețe cu scene reprezentând nașterea lui Hristos, numite „nacintiento” sau „Belen”. În ajun, odată cu lasarea întunericului, se așează o lampă în dreptul unei ferestre și se aprind lumânări în jurul scenelor nativității. Deși, conform tradiției, copiii primesc cadouri în ziua de 6 ianuarie, în unele familii a fost adoptat obiceiul schimbului de cadouri în ziua de Crăciun.

 

Pentru a licita completati urmatorul formular :

    *produsele sau serviciile trebuie să fie în concordanță cu scopul și obiectul campaniei - sprijinul copiilor aflați în centrele de plasament și casele/apartamentele în regim rezidențial aflate în supravegherea și coordonarea Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului ale tuturor sectoarelor din Municipiul București, a Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București și ONG-uri de profil.