Cum aplic?

2
12023

„Depunerea de proiect care constă în „cererea de susținere a proiectului” și documentele însoțitoare (protocoale de parteneriat, calendar proiect și CV-uri), vor fi transmise în format electronic la adresa de mail: civitas@proedus.ro, până la data de 16 noiembrie 2018, orele 23:59, cu mențiunea „Cerere proiect – Unitate de învățământ aplicantă” în subiectul e-mail-ului.

Aplicanților li se recomandă să nu aștepte sfârșitul perioadei de înscriere pentru a-și depune cererile de proiect. Este posibil să apară probleme care nu depind de organizatori, precum viteza redusă a conexiunii la internet, probleme tehnice cu serverul sau alte chestiuni, din cauza cărora cererile de proiecte să nu poată fi depuse până la expirarea termenului-limită.

Cererea de susținere a proiectului, alături de celelalte informații si documente necesare sunt disponibile mai jos:

2 COMENTARII

 1. Buna ziua,

  Va rog sa imi transmiteti care va fi perioada de depunere a cererii de sustinere a proiectelor pentru primul Apel Civitas din anul 2018!
  Multumesc!
  Ana Dumitrescu, Gradinita nr.40

 2. Buna ziua,

  In Cererea de sustinerea a proiectului CIVITAS, la final trebuie sa semneze si sa stampileze si partenrii externi implicati in proiect?

  Va multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here