Târgul de Meserii pentru Învățământul Dual

Primăria Municipiului București, prin Direcția de Cultură, Învățământ, Turism și Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS,a organizat în perioada 11 – 14 aprilie 2022, prima ediție a “Târgului de Meserii pentru Învățământul Dual – FII MESERIAȘ! Îndrăgostește-te de meseria ta”, în cadrul Circului Metropolitan București!
Târgul de Meserii a reunit liceele cu profil dual și 33 de companii de top ce au oferit timp de 4 zile elevilor bucureșteni posibilitatea de a descoperi beneficiile sistemul de învățământ dual.
Peste 3000 de elevi au participat la sesiuni de training și informare susținute de către cele mai mari companii din București, care sunt pregătite să școlarizeze și apoi să angajeze elevii absolvenți ai învățământului dual.
O componentă importantă a primei ediții a fost reprezentată de vizitele elevilor participanți la sediul operatorilor economici implicați în proiect.
Totodată, în aceeași perioadă, Târgul Ofertă Educațională (TOE) și-a deschis porțile virtuale pe www.hubproedus.ro. Ajuns la a XXII-a ediție, TOE prezintă oferta educațională a liceelor din Municipiul București și oferă elevilor posibilitatea de a vizita liceele prin intermediul tururilor virtuale 360°.
Elevii claselor a VII-a și a VIII-a sunt așteptați în continuare să consulte ofertele școlare pe platforma www.hubproedus.ro, pentru a alege drumul spre o carieră reușită!

Locație eveniment