Aceste evenimente au ca scop principal conștientizarea, dezvoltarea personală și profesională, îndrumarea și mentoratul elevilor claselor V – XII

În perioada 10-11 și 17-18 decembrie în cadrul Universității Politehnica București se vor desfășura 30 de evenimente (sesiuni) informale Career Talks,  susținute de speakeri / traineri (naționali și internaționali). Aceștia vor povesti despre alegerile pe care le-au făcut in viață, vor motiva, vor încerca să ne facă să rezonăm cu trăirile lor.

Conferințele se adreseză elevilor, părinților acestora și profesorilor îndrumători.

Temele abordate vor fi variante și vor atinge diferite domenii importante pentru dezvoltarea unui copil pe tot parcursul său – școală, liceu, facultate, carieră: Construirea stimei de sine, Life coaching, Leadership,  Antrenarea memoriei, Tehnici, programe, metode, unelte de dezoltare personală, Indentificarea potențialului, Antreprenoriat, Speaking motivațional, Dezvoltarea punctelor forte și a talentelor,  Cum să ai succes în carieră, Îmbunătățirea abilităților, a relațiilor sociale, a statusului social etc.

 

Speakerii au fost aleși din diferite zone de activitate: speakeri motivaționali, psihologi, traineri dezvoltare personală, cercetători, artiști, antreprenori, chefi bucătari, reprezentanți ai unor meserii sau industrii, tineri de success, specialisti în mass media și comunicare etc.

Lista speakerilor precum și programul detaliat îl regăsiți mai jos. Pentru a participa, elevii din grupul țintă se vor înscrie în platfomă, părinții și cadrele didactice pot participa în calitate de invitați.

Hartă eveniment