Exponatele și creaturile jurasice prind viață pentru o noapte specială la Muzeul Copiilor!

Captivi într–o capsulă a timpului, expoziția interactivă MistERELE Terrei dedicată copiilor se transformă pentru câteva ore într-o scenă înfricoșătoare pentru bucureștenii aventurieri și curajoși.  Copilăria este o stare fără vârstă la Muzeul Copiilor, așadar pentru exploratorii cu ”mai multă experiență” am pregătit o seară specială cu aventuri prin erele pământului cu surprize înfricoșătoare și întâlni cu creaturi ce pot speria chiar și cel mai curajos explorator.

Vă veți confrunta cu provocări și jocuri care vă vor testa abilitățile de supraviețuire, astfel încât să puteți învăța cum să evitați pericolele și să vă protejați de dinozaurii feroce. Dar nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ghida și a vă asigura că veți avea o experiență sigură și distractivă. Vom fi alături de voi în această aventură periculoasă și vă vom oferi sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să supraviețuiți în această lume preistorică.

Sunteți pregătiți să vă testați abilitățile de supraviețuire în fața unor creaturi înspăimântătoare, precum T-Rex, Velociraptor și multe altele? Vă invităm să luați parte la Noaptea Muzeelor la Muzeul Copiilor și să trăiți o noapte inedită și fascinantă într-o lume preistorică.