Târgul Fabrica de Jucării

Târgul Fabrica de Jucării

 

 

Primăria Municipiului București, prin PROEDUS,  a organizat  în perioada 27 noiembrie – 26 decembrie, prima ediție a Târgului “Fabrica de Jucării”.

Platoul din fața Centrului Educațional EXPLORATORIUM s-a transformat în locul de joacă preferat al copiilor pentru aceasta iarnă.

Partenerii de joacă au fost urșii, pinguinii , renii, elfii lui Moș Crăciun într-un decor de poveste de sărbătoare.

”Fabrica de Jucării” a fost locul în care, indiferent de vârstă, s-a simțit gustul copilăriei, al turtei dulci și al prajiturilor cu gust de sărbătoare. Toți copiii, părinții, bunicii au fost așteptați să încalțe patinele, să se echipeze de iarnă și să-nceapă aventura pe patinoarul în aer liber, construit chiar de personajele din regatul de gheata.

Plimbarea cu trenuletul a fost una din atracțiile principale a celor mici, unde conductorul a fost chiar SPORTI. Cei mici au putut participa la ateliere tematice, unde au realiza decoratiuni pentru brazi și bijuterii handmade. Pentru amatorii de senzații tari, roller coaster-ul, VR și simulatorul de zbor a fost  punct de atracție preferat.

Vizitatorii au găsit zilnic inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri : produse artizanale, decorațiuni și ornamente.

Toate acestea și multe alte surprize au fost descoperite la Târgul „Fabrica de jucarii”, deschis de luni până vineri în intervalul orar 12:00 – 21:00, sâmbătă și duminică în intervalul orar 10:00-21:00, excepție fac zilele de 25 și 26 decembrie când programul a fost în intervalul orar 14:00 – 21:00.

❄️Informații acces:

  • Accesul în târg a fost gratuit și s-a realizat în condiții adaptate contextului epidemiologic actual, pentru ca toți vizitatorii, expozanții și personalul angrenat în activități.
  • Conform legislației în vigoare, accesul participanților s-a realizeazat în limita a 30% din capacitatea spațiului de desfășurare a evenimentului și a fost permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se aflau în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Verde.
  • Au fost exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană majoră care se află în una dintre situațiile prevăzute mai sus.

 

Organizatori: Primăria Municipiului București, PROEDUS, Trima Events

Târg decorat de Auchan

Parteneri Media: Magic FM, EuroMedia, Universal Solutions