Deschidem înscrierile în programul Voluntar PROEDUS 2.0, cel mai mare program de voluntariat din țară!

 

 

Programul de voluntariat PROEDUS este emblematic și a devenit tradiție la nivelul Capitalei, reunind de la an la an mii de elevi liceeni bucureșteni activi în proiectele, programele și evenimentele desfășurate de către Primăria Municipiului București și nu numai. 

 

Dedicat promovării educației și dezvoltării comunității, programul Voluntar PROEDUS 2.0.  reprezintă o oportunitate unică pentru elevii claselor IX – XII ce doresc să aducă o schimbare pozitivă în comunitate, reprezentând un program plin de surprize, evenimente și activități pentru dezvoltarea abilităților și pasiunilor acestora. 

 

Ce face programul Voluntar PROEDUS 2.0. unic?  • Diversitatea proiectelor: PROEDUS oferă o gamă variată de proiecte educaționale, sportive și culturale, astfel încât fiecare voluntar să-și poată găsi cu ușurință domeniul care îi corespunde cel mai bine.
  • Impact social: Voluntarii PROEDUS 2.0. au oportunitatea de se implica activ la activități, proiecte și programe  care au un impact semnificativ asupra comunității.
  • Oportunități de dezvoltare personală: PROEDUS pune accent pe dezvoltarea personală a voluntarilor prin ateliere, sesiuni de mentorat și evenimente tematice dedicate voluntarilor. 
  • Experiență memorabilă:  Fiecare proiect PROEDUS aduce cu sine o experiență unică, plină de amintiri de neuitat. 
  • Certificat de voluntariat: La finalul activității sunt eliberate adeverințe și certificate de voluntariat și, la PROEDUS, dacă ești voluntar implicat și activ, poți primi și o tabără la mare sau la munte, dar și un stagiu de pregătire.
  • CV mai bogat: Voluntariatul poate spune multe despre o persoană si te poate prezenta în câteva cuvinte: implicare, generozitate și responsabilitate. Angajatorii sunt interesați de oamenii care și-au dezvoltat abilități și competențe noi prin voluntariat și, totodată, au dobândit experiență în zona sa de activitate;

 

Totodată ca o noutate în acest an, elevii noi înscriși în programul de voluntariat vor avea parte de multe surprize, precum stagii de formare/excursii de weekend pe litoralul Mării Negre, în luna septembrie.

 

Cum poți deveni voluntar PROEDUS?

Pași de înscriere în noul program Voluntar PROEDUS 2.0. dacă ai cont în hubproedus.ro :
1. Autentifică-te în platforma hubproedus.ro
2. Completează formularul din secțiunea Voluntariat
3. Urmează instrucțiunile primite în e-mail

Pași de înscriere în noul program Voluntar PROEDUS 2.0. dacă nu ai cont în hubproedus.ro :
1. Completează formularul din secțiunea Voluntariat
2. Urmează instrucțiunile primite în e-mail