Open Space Technologies

Evenimentele de tipul open space technologies sunt coordonate de 1 facilitator și vor avea câte 3 invitați din domenii de activitate diferite – un psiholog / coach, un reprezentant al antreprenoriatului si un specialist in HR / consultant in recrutare / trainer. 

Ce trebuie sa faca participantii?

Întrucât agenda de discuții se va definitiva pe loc, temele propuse de speakeri se vor împărți întâi pe zone de lucru și intervale orare. Participanții trebuie să urmărească temele speakerilor din sesiunea la care participă și să pregătească cel puțin o întrebare sau un subiect ce ar dori să fie discutat în cadrul temei respective. Acestea vor fi notate de participanți pe post-it-uri sau coli adezive si lipite in dreptul temei, formând astfel agenda temei respective. Participanții se vor înscrie la teme în ce ordine vor rotindu-se la mesele invitaților. Durata unei runde de discuții cu un speaker este de 20 de minute apoi grupul se mută la alte mese pentru a dezbate și următoarele subiecte. 

Întâlnirile de tipul Open Space pot crea noi forme de conversații dinamice și fluide și o creștere a interesului interlocutorilor pentru tema data.