Concursul “EVRIKA”

Pe 15 martie 2015, elevii bucureşteni au fost provocaţi la un concurs de cultură generală, organizat de Primăria Municipală prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret –PROEDUS. Competiţia face parte dintr-un amplu proiect: “Bucureşti – tradiţie, istorie şi elegantă”. Evenimentul a fost realizat in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Al Municipiului Bucureşti.

Actiunea s-a desfasurat la Colegiul Naţional “Matei Basarab” din Capitală. Participanţii au fost elevii claselor a IX-XII. Aceştia au avut de răspuns la 10 întrebări fulger. Timpul alocat pentru fiecare întrebare a fost de 30 de secunde. In cazul in care, mai mulţi concurenţi aveau acelaşi punctaj, acestia primeau o întrebare suplimentara, pentru departajare.

Elevii cu cel mai mare punctaj obtinut au primit locuri în excursia organizată de Centru de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti, din cadrul proiectului “Descoperă România”. Au fost alese două trasee, care vor da şansa elevilor să descopere România, de a admira locuri şi monumente reprezentative pentru istoria ţării noastre.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.