Primăria Municipiului București, prin PROEDUS a premiat în data de 14.06.2018, la Palatul Național al Copiilor evenimentul “Gala Tinerilor Artiști pentru clasele V–XII”. Acest eveniment a fost ca o înaltă formă de recunoaștere a eforturilor, perseverenței, talentului și rezultatelor excepționale înregistrate de elevii bucureșteni în cadrul concursurilor naționale în diferite domenii artistice.
Elevii bucureșteni care au obținut locurile I, II sau III la diversele concursuri, recunoscute de către Ministerul Educației Naționale au fost premiați cu diplome de excelență, premii în bani și tabere pe litoralul Marii Negre, în semn de susținere și recunoaștere a eforturilor elevilor bucureșteni.
Felicitări tuturor elevilor premiați!

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.

12 COMENTARII

 1. Buna ziua;
  Astea sunt toate pozele?
  nu sunt decat 76 de fotografii si sigur au facut mult mai multi copii fotografii;
  De ex- fiica mea nu apare ( desi am fost in proximitate si am vazut cand a facut fotografia;
  Multumesc pentru raspuns anticipat.
  Cadar

 2. Buna ziua! Sunt mama unei fetite Constantin Miruna Alexandra care a participat la mai multe concursuri in anul 2016-2017 si care a obtinut premii la concursurile nationale. Scoala AVRAM IANCU sect 4 Coordonator Maricescu Theodora a nominalizat-o si pe fata mea pentru premiu de excelenta dar din pacate am fost anuntata foarte tarziu de acesta gala(vineri). Cum nu am putut ajunge va intreb daca fiica mea mai poate sa isi ridice premiul si in ce conditii. Va multumesc,

 3. Bună ziua!
  În calupul de fotografii nu am regăsit foarte mulți din copii participanți și premiați în data de 14.06.2018.
  Mai sunt și alte fotografii postate în altă parte? Unde le putem găsi?

 4. Bună ziua !
  Vă rog să-mi transmiteți dacă și unde mai pot găsi imagini de la gala tinerilor artiști din 2017, cu ocazia premierii celor care au obținut rezultate pe parcursul anului 2016 !
  Mulțumesc !

 5. Bună ziua! Cum putem afla dacă suntem pe lista celor premiați (am trimis la timp detaliile și copia diplomei, dar nu am fost anunțați despre Gala Tinerilor Artisti)? Mulțumesc!

 6. Bună ziua! Am o nelămurire în legătură cu Gala Tinerilor Artiști. Premianții și-au primit diplomele înrămate, dar suma de bani promisă celor care au depus dosarul cu concursurile naționale,cu premiul 1, nu au fost administrați nici pănă în acest moment. Deși la Festivalul Sportivilor banii au fost administrati în maxim 1 săptămănă de la premiere. Cănd vor fii administrati banii elevilor,studenților si profesorilor coordonatori?

 7. Buna ziua .
  Ma numesc Paval Ioana si sunt mama elevei Paval Renata Andreea, de la clubul copiilor sector 6.
  V-am trimis de o luna un email cu diplomele fetei mele si deasemenea am depus si dosarul personal.
  Mi sa confirmat primirea emailului si atat.
  Va multumesc.

 8. Bună ziua, as dori sa aflu dacă profesorii coordonatori ai elevilor premiați la gala artiștilor au primit premii în bani. Și dacă se poate un telefon de contact. Mulțumesc. Iuliana Muscalu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here