Multimedia – Job de viitor

Dăm startul unui nou proiect Multimedia marca PROEDUS!

“Job de viitor” este noua provocare pentru toți elevii de liceu. Vă gandiți la viitorul vostru? Căutați răspunsuri la întrebarea: Eu ce fac pe viitor? Noul proiect Școala Tv vine în sprijinul vostru. Specialiști în diferite domenii ale viitorului vă oferă sesiuni de consiliere și orientare în carieră.

Știați  că 5 din 10 absolvenți de liceu își aleg greșit facultatea pe care vor să o urmeze, și, implicit, viitoarea carieră? Ești și tu printre ei? Înscrie-te în proiectul Job de viitor și ai toate șansele să descoperi la timp abilități și pasiuni despre care nu știai că le ai.

Citește cu atenție REGULAMENTUL proiectului, aplică pentru domeniul și instructorul care consideri că te poate ajuta și vei primi răspunsuri la toate întrebările tale legate de job-urile viitorului. Domeniile propuse pentru voi sunt: Muzică și Producție muzicală, Actorie, Jurnalism de investigație, Sport, Juridic, Medicină, IT, Horeca. Abordăm diferit aceste domenii, adaptate la cerințele pieței muncii din prezent și viitor.