ANUNŢ

 

Dăm startul unui nou proiect Multimedia – JURNALIST PROEDUS, oferit gratuit elevilor de liceu și profesorilor bucureșteni,susținut de Primăria Municipiului București și realizat de PROEDUS. Acesta își propune cultivarea și dezvoltarea abilităților necesare pentru o viitoare carieră în jurnalism și științele comunicării, respectiv responsabilizarea, lucrul în echipă, implicarea, socializarea, respectarea unui deadline, seriozitatea și dezvoltarea viziunilor creative. Tematica proiectului – “Descoperă Bucureștiul !Descoperă România !” le oferă posibilitatea elevilor de liceu să transpună, în articole scrise, materiale video sau audio, dar și fotografii, subiecte reale, trăite de ei, în viața de zi cu zi în București. Locuri, monumente, oameni care au de spus o poveste  despre București, toate văzute prin ochii elevilor și redate cu mijloace multimedia.

Ce trebuie să faceți?

Vă rugăm să citiți cu atenție Regulamentul proiectului , completați formularul de înscriere și  realizați un dosar cu activitatea jurnalistică în perioada 19 aprilie-19 mai 2019.

Implicarea voastră ca jurnaliști PROEDUS va fi răsplătită!Cei mai activi elevi și profesori vor pleca, în vară, în tabere de pregătire multimedia.

Regulamentu lproiectului JURNALIST PROEDUS îl găsiți pe site-ul: www.proedus.ro

Formularul de înscriere pentru cadrele didactice: https://form.jotformeu.com/90903152981357

Formularul de înscriere pentru elevi : https://form.jotformeu.com/90783776029368