Muzeul Copiilor vă invită la două noi tururi interactive unice – ”MistERELE Terrei – Micul Explorator” și escape room-ul ”20 de indicii sub mări”.

Muzeul Copiilor deschide vineri, 17 martie, expoziția interactivă MistERELE Terrei – Micul Explorator, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, ca prilej de a oferi o privire fascinantă în trecutul îndepărtat al Pământului și a viețuitoarelor care au trăit pe această planetă cu milioane de ani în urmă.
Micii aventurieri vor intra în lumea științei într-un mod distractiv, vor călători în timp, vor descoperi misterele pământului și se vor întâlni cu faimoase creaturi ale epocilor apuse!
Prin noile tehnologii aceștia vor fi martorii evenimentelor majore care au avut loc pe Pământ, vor învăța despre ere și marile extincții, cu ajutorul elementelor de decor ce vor îmbina clima, flora, fauna, forme de relief, fenomene atmosferice și umanitatea.
Educația experiențială, puzzle-urile distractive, simulatoarele, întâlnirile cu personaje spectaculoase îi vor surprinde pe vizitatori, care vor obține la finalul turului o legitimație care atestă calitatea de explorator pentru toate descoperirile făcute.
Cel mai dulce moment pentru exploratori va fi deliciul culinar preparat chiar de ei în laboratorul de gastronomie.
Pentru ca vizitatorii să aibă cât mai multe variante de petrecere a timpului liber într-un mod educativ, Muzeul Copiilor își deschide porțile și către universul acvatic printr-un escape room memorabil – ”20 de indicii sub mări ”.
Aventurierii vor porni într-o călătorie imersivă cu submarinul, vor descoperi într-un mod inedit mai multe indicii și o comoară ascunsă în orașul pierdut pe fundul mării.
Nu vor lipsi personajele și animalele legendare, dar nici informațiile educative care vor crea o atmosferă de poveste.
Copiii vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile de lucru în echipă, de comunicare și de gândire strategică, să își exerseze creativitatea și imaginația, totul pentru a ”evada” într-un mod ingenios.
 
Muzeul Copiilor este deschis de marți până duminică, iar prețul unui bilet este de 30 lei/persoană. Pentru tururile speciale animate de actori costul biletului este de 50 lei/persoană.
 
Vă așteptăm la Muzeul Copiilor (Bulevardul Decebal nr.11), acolo unde dăm startul aventurilor!
 
*Accesul  se face în baza unei rezervări online, precum și în recepția muzeului, în limita locurilor disponibile.