Scoala Altfel – 2016

Pentru încurajarea și stimularea învațământului non-formal din cadrul Săptamânii „Școala Altfel- Să știi mai multe, să fii mai bun”, desfășurat în perioada 18 – 22 aprilie 2016, în cadrul Parteneriatului Civic pentru Educație CIVITAS, PROEDUS organizează o serie de proiecte pentru elevii bucureșteni.

– „Târgul Municipal al Firmelor de Exercițiu” se adresază claselor IX – XII din București. Înscrierile se fac până în data de 12 martie 2016 pe adresa de e-mail: scoalapmb@yahoo.com. În mesaj se vor menționa: nume și număr de telefon profesor coordonator, numărul de firme participante și obiectul de activitate al firmei.

Descarca regulament

– „Bucureștiul prin Ochii Tăi” – turul Bucureștiului (Palatul Parlamentului, Muzeul Satului, Muzeul Aviatiei, Centrul Vechi și Muzeul Național de Arta – Palatul Regal) se adresează claselor V – VIII din București. Înscrierile se fac până în data de 12 martie 2016 pe adresa de e-mail: educatiepmb@yahoo.com. În care se vor menționa: nume și număr de telefon profesor însoțitor, unitatea de învățământ și lista cu 50 de copii participanți.

Descarca regulament

– „Paradisul Animalelor” – vizite la Grădina Zoologică și Circul Globus adresat claselor 0 – IV din București. Înscrierile se fac până în data de 12 martie 2016 pe adresa de e-mail: organizarepmb@yahoo.com. În care se vor menționa: nume și număr de telefon profesor însoțitor, unitatea de învățământ și lista cu 50 de copii participanți.

Descarca regulament

– „Pauza de Cultură” – vizionarea unor piese de teatru la Teatrul National București și Teatrul de Comedie adresat elevilor claselor IX – XII din București; Înscrierile se fac până în data de 12 martie 2016 pe adresa de e-mail:civitasbucuresti@gmail.com. În care se vor menționa: nume și număr de telefon profesor însoțitor, unitatea de învățământ și lista cu 50 de copii participanți.

Descarca regulament

– „Campionatul Sportiv Școlar” – organizarea unui campionat sportiv la nivelul unității de învățământ înscrisă astfel: Campionat de fotbal – baieți, iar la alegere Campionat de handbal, volei, baschet – fete, aceste campionate se adresează claselor V – VIII din București. Înscrierile se fac până în data de 12 martie 2016 pe adresa de e-mail:sportpmb@yahoo.com, în mesaj se va menționa: nume și număr de telefon pentru doi profesori coordonatori, unitatea de învățământ, un număr de clase participante și sporturile pentru care se va opta.

Regulamentul Campionatului Sportiv Scolar