Scoala Altfel – 2016

Pentru încurajarea și stimularea învațământului non-formal din cadrul Săptamânii „Școala Altfel- Să știi mai multe, să fii mai bun”, desfășurat în perioada 18 – 22 aprilie 2016, în cadrul Parteneriatului Civic pentru Educație CIVITAS, PROEDUS organizează o serie de proiecte pentru elevii bucureșteni.

– „Târgul Municipal al Firmelor de Exercițiu” se adresază claselor IX – XII din București. Înscrierile se fac până în data de 12 martie 2016 pe adresa de e-mail: scoalapmb@yahoo.com. În mesaj se vor menționa: nume și număr de telefon profesor coordonator, numărul de firme participante și obiectul de activitate al firmei.

Descarca regulament

– „Bucureștiul prin Ochii Tăi” – turul Bucureștiului (Palatul Parlamentului, Muzeul Satului, Muzeul Aviatiei, Centrul Vechi și Muzeul Național de Arta – Palatul Regal) se adresează claselor V – VIII din București. Înscrierile se fac până în data de 12 martie 2016 pe adresa de e-mail: educatiepmb@yahoo.com. În care se vor menționa: nume și număr de telefon profesor însoțitor, unitatea de învățământ și lista cu 50 de copii participanți.

Descarca regulament

– „Paradisul Animalelor” – vizite la Grădina Zoologică și Circul Globus adresat claselor 0 – IV din București. Înscrierile se fac până în data de 12 martie 2016 pe adresa de e-mail: organizarepmb@yahoo.com. În care se vor menționa: nume și număr de telefon profesor însoțitor, unitatea de învățământ și lista cu 50 de copii participanți.

Descarca regulament

– „Pauza de Cultură” – vizionarea unor piese de teatru la Teatrul National București și Teatrul de Comedie adresat elevilor claselor IX – XII din București; Înscrierile se fac până în data de 12 martie 2016 pe adresa de e-mail:civitasbucuresti@gmail.com. În care se vor menționa: nume și număr de telefon profesor însoțitor, unitatea de învățământ și lista cu 50 de copii participanți.

Descarca regulament

– „Campionatul Sportiv Școlar” – organizarea unui campionat sportiv la nivelul unității de învățământ înscrisă astfel: Campionat de fotbal – baieți, iar la alegere Campionat de handbal, volei, baschet – fete, aceste campionate se adresează claselor V – VIII din București. Înscrierile se fac până în data de 12 martie 2016 pe adresa de e-mail:sportpmb@yahoo.com, în mesaj se va menționa: nume și număr de telefon pentru doi profesori coordonatori, unitatea de învățământ, un număr de clase participante și sporturile pentru care se va opta.

Regulamentul Campionatului Sportiv Scolar

Simply put, antibiotics are poisons that are used to kill. Only licensed physicians can prescribe them purchase antibiotics online many experts feel weight gain, and not disease prevention, is the real reason antibiotics are so widely used buy cheap amoxicillin online usually, the strength in numbers beneficial bacteria enjoy both keeps the ever-present yeasts in buy cheap doxycycline online in fact, i con-tend that poisons that kill small organisms in small doses buy zithromax online yeasts are opportunistic organisms. this means that, as the intestinal bacteria die, yeasts thrive, especially when their dietary needs are met buy cytotec no prescription they can use their tendrils, or hyphae, to literally poke holes through the lining of your intestinal wall where to buy amoxil we,ve talked about the link between fungus and human disease where to buy ampicillin check and causes them to produce nutrients such as the b vitamins